Salam sejahtera,

Utk makluman Siswa/Siswi Baharu PMK Sesi 2 :2021/2022, akaun CIDOS, Microsoft 365 dan WIFI PMK bagi para Pelajar Semester 1 Sesi 2 : 2021/2022 PMK telah selesai didaftarkan kecuali akaun CIDOS Learning Management System.

Berikut merupakan maklumat akaun pelajar :

1) CIDOS Learning Management System

* Akan didaftarkan selepas portal CIDOS selesai diselenggara.

2) Microsoft 365 Education (Termasuk Microsoft Teams, Outlook, Onedrive dll modul berkaitan)

URL : https://www.office.com/
Password : Pmk@2022 (Para pelajar WAJIB menukar password pada kali pertama login

*Untuk makluman juga, capaian ke portal tersebut di atas dan borang permohonan reset katalaluan Microsoft 365 juga boleh dilayari melalui Laman Portal Rasmi PMK>Capaian Popular>Sistem Luaran.

3) WIFI PMK

Signal : PMK-Student
Username : No. Matrik
Password : No. Matrik

Signal : Polimelaka-UPS; Polimelaka-Centre; Polimelaka-BPE
Username : student\No. Matrik
Password : No. Matrik

* Pastikan No. Matrik yang dimasukkan di dalam huruf kecil

Sebarang pertanyaan/masalah berhubung perkara ini boleh rujuk kepada pihak UTM di talian 06-3376022/6082.

UNIT TEKNOLOGI MAKLUMAT, PMK.

3 Mac 2022.